«Seaside Soirée» powered by Protergia: To party του Queen.gr αποθέωσε το καλοκαίρι δίπλα στη θάλασσα

Mία βραδιά γεμάτη καλοκαίρι διοργάνωσε το Queen.gr. Το «Seaside Soirée» πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη, 9 Ιουλίου, στο πλήρως ανανεωμένο Varkiza Resort και το Teddy’s Elixir by the Sea.

Η βραδιά ήταν γεμάτη λάμψη και θετική ενέργεια ενώ οι καλεσμένοι ανάμεσά τους influencers, celebrities, συνεργάτες αλλά και τυχερές αναγνώστριες του Queen.gr τίμησαν με την παρουσία τους το κορυφαίο γυναικείο site.

Μετά τo επιτυχημένο περσινό party «#anighttoremember», φέτος το «Seaside Soirée» πραγματοποιήθηκε στο πιο hot νέο στέκι της πόλης με την υποστήριξη της Protergia. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα live gig από την Billie Kark και να λικνιστούν στους house ήχους του Dj Charuso. Έδωσαν ένα glam touch στο μακιγιάζ τους στο ειδικό beauty corner της Alûstre ενώ δοκίμασαν τα αρώματα και τα αντηλιακά του αγαπημένου brand ομορφιάς KORRES. Επιπλέον, στην είσοδο, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να αφήσουν από μία μπαταρία στον ειδικό κάδο ΑΦΗΣ, στέλνοντας το δικό τους eco-concious μήνυμα.

Η βραδιά ξεκίνησε με welcome drink τη σαμπάνια Philippe Alexander και συνεχίστηκε με απολαυστικά καλοκαιρινά cocktails από την Bacardi. Οι καλεσμένοι «έπαιξαν» με τον φακό στο ειδικό 360 Booth, μοιράστηκαν τα καλύτερα snaps τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στο social media corner απάντησαν στις ερωτήσεις στο διαδραστικό παιχνίδι του Queen.gr, «This or That»!

To «Seaside Soirée» σηματοδότησε την έναρξη της επίσημης, καλοκαιρινής περιόδου και των διακοπών. Γεμάτοι χαμόγελα και καλοκαιρινά vibes οι καλεσμένοι έφυγαν από το Varkiza Resort με την άκρως καλοκαιρινή goodie bag του Queen.gr και τις καλύτερες αναμνήσεις από το πιο fun και elegant «Soirée» του φετινού καλοκαιριού. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!