Η δύναμη της ενημέρωσης στο Newsbomb.gr: Ανανεωμένο, δυναμικό και πιο ελκυστικό από ποτέ!

Το Newsbomb.gr, το κορυφαίο ενημερωτικό site, που μετρά 14 χρόνια ηγετικής παρουσίας στην αγορά, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο. Επανασυστήνεται στο κοινό μέσα από ένα καθολικό redesign, με σύγχρονη, αλλά ταυτόχρονα bold αισθητική. Συνεχίζει όμως με το ίδιο πάθος να καταγράφει τα γεγονότα και την αλήθεια πίσω από αυτά.

Στην πολυετή παρουσία του στον χώρο το διαδικτύου, αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για τον αναγνώστη, βρίσκεται πάντα στην «καρδιά» των εξελίξεων, αφουγκράζεται τον παλμό της κοινωνίας και καταγράφει την ουσία κάθε είδησης.

Το relaunch φέρνει νέες κατηγορίες, όπως και νέα features που καλύπτουν τις εξελισσόμενες ανάγκες του κοινού. Επιπλέον, το premium περιεχόμενο περιλαμβάνει τη νέα ενότητα Shortlist, με longreads, video, εις βάθος αναλύσεις και άρθρα για τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη, την τεχνολογία, την κοινωνία.

Νέες δυνατότητες για τον αναγνώστη, όπως το dark mode για εξοικονόμηση ενέργειας, το save for later για να μπορούν οι registered αναγνώστες να διαβάσουν άρθρα της επιλογής τους σε χρόνο που επιθυμούν, registration για εδραίωση ενεργού και loyal community, text to audio articles, αλλά και νέα επιπλέον νέα features θα έρθουν να ενισχύσουν περαιτέρω τη σχέση που διαρκώς επιβεβαιώνεται με το κοινό.

Παράλληλα η εμπειρία πολυμέσων έχει βελτιωθεί, με περισσότερα video υψηλής ποιότητας, infographics και διαδραστικά στοιχεία που «ζωντανεύουν» τις ειδήσεις, καθώς και ανανεωμένα vidcasts/podcasts.

Το Newsbomb.gr συνεχίζει να προσφέρει πρωτογενές περιεχόμενο, με την υπογραφή αναγνωρισμένων δημοσιογράφων όπως η Αμαλία Κάντζου που διατηρεί τη Διεύθυνση του Μέσου, η Όλγα Τρέμη, ο Δημήτρης Κοτταρίδης, η Αλεξία Τασούλη και πολλοί άλλοι. Επιπλέον, η ενισχυμένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα προωθεί την ενεργή συμμετοχή των αναγνωστών.

Το Newsbomb.gr ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, φιλοδοξώντας να συνεχίσει να αποτελεί την κορυφαία πηγή ενημέρωσης για το ελληνικό κοινό.

Νewsbomb.gr – Η δύναμη στην ενημέρωση